Facebook yhteystiedot


Kuinka poistaa Facebook sijainti käytöstä?

 

Jos vietät suurimman osan ajastaan Internetissä, tiedät jo, että ohjelmistot ovat tämän päivän yhteiskuntamme selkäranka. Nykyään on saatavilla monenlaisia sovelluksia, ja ne voivat parantaa käyttömukavuuttasi huomattavasti.


Kuitenkin yksi parhaista sosiaalisen verkostoitumisen alustoista, jonka voit ladata, on Facebook. Se on eräänlainen ohjelmisto sovellus, jonka avulla voit helposti pitää yhteyttä perheenjäseniisi ja läheisiisi. Tämän alustan avulla voit lähettää viestejä, soittaa videopuheluita, mainostaa brändiäsi, luoda sivuja, tiedottaa ihmisille elämäntapa muutoksista jne.


Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja tämän ohjelmiston ja sen työkalujen toiminnasta Facebook tuki tiimin ohjauksessa mahdollisimman pian. Kun lataat tämän sovelluksen, voit ymmärtää, miksi se on erittäin suosittu yksilöiden keskuudessa näinä päivinä.


Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa huippuluokan sosiaalisen median sovelluksen, kuten Facebook, ja rekisteröityä siihen tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla epävarma siitä, miten saat parhaat hyödyt.


Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi luovuttaa. Tämä johtuu siitä, että Facebook tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti. Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten heihin voit luottaa helposti.


Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Facebook sijainnin käytöstä. Katsotaanpa niitä nyt:


1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata Facebook sovellus haluamaasi gadgetiin
2. Kun asennus on valmis, siirry välittömästi laitteesi Asetukset ikkunaan
3. Asetusluettelo avautuu, napauta Sovellukset välilehteä välittömästi ja valitse sitten Facebook
4. Löydät seuraavalta sivulta ruudun nimeltä Luvat, valitse se ja paina sitten Sijainti painiketta
5. Sammuta se seuraavalla sivulla ja tallenna sitten muutokset

 

Voit soittaa Facebook Asiakaspalvelun Suomi numero saadaksesi lisätietoja tästä näkökulmasta.

 

Liittyvät linkit
Kuinka poistaa Facebook aktiivinen tila käytöstä?

 

Alkuperäinen lähde