Facebook ota yhteyttä


Kuinka ottaa Facebook toiminnan tila käyttöön?

 

Etsitkö parhaillaan ohjelmistoa, jonka avulla voit helposti huolehtia lukuisista yksityisistä tarpeistasi samalla kun kiinnität huomiota yritykseesi? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee saada lisätietoja Facebook mahdollisimman pian.


Se on eräänlainen sosiaalisen median alusta, jota voit käyttää monin eri tavoin ilman vaikeuksia. Sen ominaisuuksien avulla voit lähettää viestejä, soittaa videopuheluita, tiedottaa ihmisille elämänmuutoksista, mainostaa yritystäsi, luoda sivuja brändillesi jne. Tämän vuoksi sinun tulee muistaa tietää enemmän siitä, miten tämä sovellus ja sen ominaisuudet toimia Facebook tuki tiimin avustuksella mahdollisimman pian.


Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun pitäisi valita tämä alusta, on se, että sillä on erittäin luotettava käyttöliittymä, jonka voit määrittää asianmukaisesti. Ei vain sitä, vaan voit myös käyttää tiliäsi myös muiden sovellusten kirjautumiseen.


Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, miten voit ladata ja perustaa tehokkaan sosiaalisen verkostoitumisen sivuston, kuten Facebook, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.


Mutta tarkoittaako se, että sinun on luovuttava? Ei. Tämä johtuu siitä, että Facebook tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.


Lisäksi voit ottaa Facebook toiminnan tilan käyttöön muutaman vaiheen avulla. He ovat:


1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
2. Kun pääikkuna avautuu, napauta kolmirivistä välilehteä näytön oikeassa yläkulmassa
3. Edessäsi on luettelo vaihtoehdoista, vieritä alas ja valitse Asetukset ja tietosuoja
4. Napauta seuraavalta avautuvalta sivulta kohtaamaasi Aktiviteetin tila -ruutua
5. Ota ominaisuus käyttöön seuraavalta sivulta ja sulje sitten ikkuna

 

Soita Facebook Asiakaspalvelun Suomi, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.

 

liittyvät linkit
Kuinka tarkistaa Facebook muistit?

 

Alkuperäinen lähde