yhteyttä Facebook


Kuinka poistaa Facebook automaattisen toiston videot käytöstä?

 

Jos olet henkilö, jolla on tuskin tarpeeksi aikaa seurustella ja puhua läheisillesi, sinun kannattaa käyttää sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksen apua siihen. Nykyään on saatavilla erilaisia sovelluksia, mutta Facebook on yksi parhaista. Se on eräänlainen ohjelmisto, jonka avulla voit lähettää viestejä, ladata valokuvia, päivittää ihmisiä elämänmuutoksista, suorittaa videopuheluita jne. ilman vaikeuksia.

 

Lisäksi pääset myös luomaan sivuja brändillesi ja mainostamaan tuotteitasi tai palveluitasi vaivattomasti. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi selvittääksesi, kuinka voit parantaa online kokemuksesi laatua välittömästi Facebook tuki tiimin avulla.

 

Toinen syy, miksi sinun kannattaa valita tämä sovellus, on se, että siinä on huippuluokan turvajärjestelmä, joka suojaa tietosi parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikkien näiden elementtien avulla voit saavuttaa tärkeimmät tulokset ja vähentää ongelmia onnistuneesti.

 

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa ja rekisteröityä luotettavan sosiaalisen median sovelluksen, kuten Facebook, älypuhelimeesi, kannettavaan tietokoneeseen tai älypuhelimeesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

 

Jos kuitenkin otat yhteyttä Facebook tekniseen tuki tiimiin tällaisina aikoina, he voivat auttaa sinua vastaavasti. Ne ovat saatavilla koko päivän, joten voit luottaa niihin asianmukaisesti.

 

Muuta kuin tämä, voit seurata muutamia ohjeita, jos haluat poistaa Facebook automaattisen toiston videot käytöstä. He ovat:

 

1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook sovellus ja kirjautua sisään profiiliisi

2. Kun löydät itsesi kotisivulta, napauta kolmirivistä ruutua näytön oikeassa yläkulmassa

3. Vieritä uudesta saatavilla olevien vaihtoehtojen luettelosta alas ja valitse Asetukset

4. Napauta Media-vaihtoehtoa seuraavista sinulle tarjotuista ominaisuuksista ja valitse sitten etsi Autoplay-osio

5. Poista ominaisuus käytöstä valitsemalla Älä koskaan toista videoita automaattisesti valintaruutu

 

Voit soittaa Facebook Asiakaspalvelun numero, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

 

Liittyvät linkit

Kuinka ottaa Facebook sijainti käyttöön?